Bokbussen

Logga in

E-böcker eller e-ljudböcker

Biblioteken i Varberg har nått spärren för e-lån. Välkommen åter att låna e-böcker eller e-ljudböcker från den 1 november.

Viktig information till dig som lånar e-böcker, e-ljudböcker eller använder Pressreader!

Vi kommer att rensa vårt låntagarregister och tar bort låntagare som inte lånat en fysisk bok på biblioteket de senaste tre åren. Det innebär att om du bara lånar e-böcker och e-ljudböcker eller använder Pressreader kommer du att rensas bort. Om du vill fortsätta låna behöver du komma in och låna en bok på biblioteket så snart som möjligt eller skaffa ett nytt lånekort efter att vi rensat. Rensningen påbörjas måndag 8 november.

Bokbussen

Från och med måndag 18 november finns det inte längre något maxantal besökare på bokbussen samtidigt, vi uppmanar ändå till att hålla avstånd och respektera varandra då det är ett litet utrymme.

Bokbussen besöker flera platser i kommunen. Här hittar du bokbussens nya turlista.

Engelbrektsgatan 7
0340-886 11
bokbussen@varberg.se
 

 
Vi som jobbar på bokbussen heter Ulrika Tennberg, Helén Wiman, Fredrik Svanå, Stefan Hermanson, Magnus Lanshammar och Zeljko Petric.

Tillgänglighet

  • Ledstång
  • Markerade trappsteg
  • Handikapplift
  • Ledarhund är välkommen in.
  • Dörröppnare finns men den är inte automatisk.


Tänk på att Bokbussturerna är inställda helgdagar. Vi informerar på denna sida om annan ändring i turlistan. Har du frågor är du välkommen att ringa till oss på 0340-886 11 eller maila bokbussen@varberg.se. Vi nås lättast via mail.

Välkommen till oss på Bokbussen.

Språk

Kontakta biblioteket

Kontakta biblioteket
Fältet måste fyllas i