Öppettider idag

Bua bibliotek

Bua Center
432 06 BUA
0340-66 18 34
biblioteket.bua@varberg.se

Här finns Bua Bibliotek, länk till kommunens karta

Bua är ett gammalt fiskeläge som ligger 2,5 mil norr om Varberg. Biblioteket hittar du i Bua Center. Kom och låt dig inspireras!

På lokalbiblioteket i Bua har vi ett stort utbud av böcker, CD-böcker och tidskrifter. Självklart har vi dagstidningar, både lokala och rikstäckande. Är det något som du vill låna och inte hittar här, förmedlar vi lån från andra bibliotek.

Vår dator med internetuppkoppling är tillgänglig för alla. Den innehåller ett antal databaser, bland annat Arkiv Digital och SVAR för dig som gillar att släktforska. I hela biblioteket finns det tillgång till trådlöst nätverk. Här kan du också göra utskrifter och kopior som kostar tre kronor styck.

På biblioteket arrangerar vi ofta aktiviteter som till exempel bokcirklar, sagostunder, barnteater, utställningar och föreläsningar.

Vi som arbetar här heter Andrea Johansson, Lisbeth Fävremark och Fredrik Svanå.

Meröppet på Bua bibliotek!

Bua bibliotek är ett meröppet bibliotek. Det betyder att du kan besöka biblioteket årets alla dagar 10.00-22.00, även då det är obemannat. För detta behövs en särskild behörighet som du får av personalen.  Mer information om meröppet hittar du här.

Välkomna till Bua bibliotek!

Kontakta biblioteket

Kontakta biblioteket
* Fältet måste fyllas i
*
*
*

Logga in

Språk