Artikeldetalj

Sök i artikeldatabasen

Besök Rolfstorps bibliotek när det passar dig

Från och med 9 december blir biblioteket i Rolfstorp meröppet, då kan du som låntagare få tillgång till biblioteket även när det inte är bemannat. Läs mer:

Du kan exempelvis låna och lämna tillbaka böcker, använda datorerna eller läsa tidningen. Du låser själv upp med hjälp av ditt lånekort och en PIN-kod.

Rolfstorps bibliotek kommer att ha meröppet klockan 9-22 alla dagar i veckan. Låntagare som har meröppet-behörighet kommer att kunna komma och gå som de vill med hjälp av sitt lånekort och en PIN-kod. Därutöver är biblioteket öppet och bemannat som vanligt fyra dagar i veckan.

Rolfstorps bibliotek blir kommunens andra meröppna lokalbibliotek. Bua bibliotek var först ut i december 2015 med mycket positivt resultat.

Så får du tillgång till meröppet
För att få tillgång till meröppet behöver du få en speciell behörighet tillagt på ditt lånekort. Detta får du av personalen på det bibliotek som du vill ha tillgång till. Det kostar ingenting att få meröppet-behörighet. För att få tillgång till meröppet måste du ha fyllt 18 år.

Mina sidor

Språk Språk

Stadsbiblioteket


Bokbussen


Bua bibliotek


Kungsäters bibliotek


Rolfstorps bibliotek


Träslövsläge bibliotek


Tvååkers bibliotek


Veddige bibliotek


Campusbiblioteket


Bild på kommun logga