Meröppet i Bua och Rolfstorp

Meröppet i Bua och Rolfstorp Meröppet i Bua och Rolfstorp

Bua och Rolfstorps bibliotek är numera meröppna bibliotek. Det betyder att du kan besöka biblioteket då det är obemannat.

För att få denna utökade tillgång till biblioteket behövs en särskild behörighet som du får av personalen.

Vem?
Du måste vara minst 18 år. Du får gärna ta med dig familj och vänner men du är ansvarig. Det är viktigt att de som går med dig in också går med dig ut.

Hur?
Vid entrédörren sitter en kortläsare för bibliotekskortet. Slå in din pinkod och dörren öppnas.

Vad?
Låna och återlämna i automaten. Följ instruktionerna på skärmen. Reserverade media finns på en särskild hylla. De är sorterade efter id-nummer, vilket står på reservationsmeddelandet du fått.

Under meröppettid kan det förekomma annan verksamhet såsom sagostunder, barnteater, föreläsningar eller andra evenemang.

Vid stängning
Högtalarsystemet varnar i god tid innan biblioteket stänger. Larmet kopplas på automatiskt några minuter efter stängning.

När du går är det viktigt att du ser till att dörren går i lås.

Visa hänsyn till medbesökare!

Rapportera eventuella problem till respektive bibliotek.

Meröppettider
Bua bibliotek 10.00-22.00 alla dagar