Öppettider, Veddige bibliotek är också meröppet 9-22

 

Veddige bibliotek

Vidhögeskolan/Kantagårdsvägen
432 67 VEDDIGE
0340-69 77 11
biblioteket.veddige@varberg.se

Här ligger Veddige bibliotek, länk till kommunens karta.

Vi som arbetar här heter Kerstin Edmundsson, Sofia Mattsson och Anna Simonsson.

Veddige bibliotek är ett meröppet bibliotek. Det betyder att du kan besöka biblioteket årets alla dagar klockan 9-22, även då det är obemannat. För detta behövs en särskild behörighet som du får av personalen. Mer information om meröppet hittar du här.

 

Veddige är en del av det område som kallas Viskadalen och ligger två mil nordost om Varberg. Biblioteket hittar du i anslutning till Vidhögeskolan. Biblioteket i Veddige är ett integrerat folk- och skolbibliotek.

Här finns ett stort utbud av böcker, CD-böcker och tidskrifter. Här kan du också låna DVD-filmer för barn och unga. Självklart har vi dagstidningar, både lokala och rikstäckande. Är det något som du vill låna och inte hittar här, förmedlar vi lån från andra bibliotek.

Vi har två datorer med internetuppkoppling som är tillgängliga för alla. Den ena innehåller ett antal databaser, bland annat Arkiv Digital och SVAR för dig som gillar att släktforska. I hela biblioteket finns det tillgång till trådlöst nätverk. Här kan du också göra utskrifter och kopior som kostar tre kronor styck.

På biblioteket arrangerar vi ofta aktiviteter som till exempel sagostunder, barnteater, föreläsningar och bokcirklar för både vuxna och barn.

 

Välkommen till oss på lokalbiblioteket i Veddige.

Logga in

Språk

Kontakta biblioteket

Kontakta biblioteket
* Fältet måste fyllas i
*
*
*